Notícies 12. Edició vespre. 18/12/2023

Altafulla tindrà una reserva de sorra per utilitzar quan faci falta a la platja. És sorra que es treu del Parc de Voramar on s'ha anat acumulant. Ara es treballa per recuperar aquest espai i tornar-hi a col·locar la vegetació i les dunes que hi havia i que els diversos temporals s'han endut.

Esquerra reclama al govern de Viñuales que es faci enrere en la pujada d'impostos a Tarragona l'any vinent. Els republicans argumenten que l'ajuntament rebrà 9 milions extres de l'estat i que això ha de servir per quadrar els números del consistori sense la necessitat d'aplicar la pujada prevista d'impostos.

Tanquen tres escoles del Camp de Tarragona per una suposada amenaça de bomba que ha resultat ser falsa. Són l'Escola Internacional del Camp de Salou, la britànica del Catllar i el Luceu Francès de Reus. Els Mossos d'Esquadra ho investiguen. Hi ha hagut amenaces similars a una vintena de centres de l'estat.

El Teatre Tarragona estrena mural per commemorar el seu centenari. S'ha encaixat en el projecte Murs que Parlen que fa 15 anys que està en marxa i que més enllà de donar visibilitat als autors que els creen també serveix per dignificar els espais de la ciutat on es pinten.

El Nàstic marxa de vacances amb la moral reforçada d'imposar-se per 0 gols a 2 a les Gaunas contra el Logronyès. Els homes de Dani Vidal vam mostrar una de les seves millors versions lluny del Nou Estadi i passaran les vacances en zones de playoff d'ascens.

I en bàsquet, derrota dels dos equips del territori a la Leb Plata. L'OCA Global Salou deixa escapar la sisena victòria consecutiva després de perdre a la pròrroga contra el filial del Gran Canaria. I l'Ibersol CBT també va caure a la pista del Benicarló en un bon debut, això sí, del darrer fitxatge, Bright Mensah.

 

Programes més recents a TAC12