Notícies 12. Edició migdia. 23/11/2023

Més de 2 milions de turistes han passat per Salou en el que portem d'any. Són 100.000 més que l'any passat a aquestes alçades. També han augmentat les pernoctacions. es de Salou es defensa que és una bona dada que els confirma que s'està aconseguint desestacionaltizar la temporada.

Un incendi a les instal·lacions de Repsol al polígon nord de Tarragona activa el pla d'emergències químiques. Va passar ahir a la nit quan hi va haver una fuita a la planta d'olefines. S'ha deixat cremar el producte de manera controlada, sense que hi hagi hagut afectacions personals.

Valls digitalitzarà el fons fotogràfic de l'arquitecte Cèsar Martinell. Inclou més de 5.500 imatges de les seves obres, d'artistes que van influir en la seva arquitectura i també retrats familiars. Estava en mans del Museu de Valls des de fa gairebé 20 anys.

Arrenca el REC, el Festival Internacional de Cinema de Tarragona, en una edició que tindrà sobretot accent femení i amb bona part de l'atenció centrada en les òperes primes. Les projeccions s'allargaran fins diumenge.

Salou torna a ser des d'avui l'epicentre del futbol formatiu. 1800 futbolistes de més de 20 països competeixen en la tercera edició de la Surf Cup Internacional amb equips de primer nivell com Barça, Madrid o el PSG.

Programes més recents a TAC12