Notícies 12. 04/10/2023

Ni Esquerra Republicana ni els Comuns donaran suport a la proposta del govern de pujar l'impost de l'IBI un 20% l'any vinent per millorar les finances de l'Ajuntament de Tarragona. És la resposta després de conèixer la lletra petita de la proposta de l'equip de govern.

La collita de l'oliva al Camp de Tarragona pot quedar reduïda a mínims. La sequera i la calor fan preveure que es passi dels 33 mil tones a només 7. Això encarirà encara més l'oli.

Tres policies locals de Vila-seca seran jutjats al novembre acusats de tortures i intent d'assassinat. Els fets van passar fa 10 anys I haurien pressumptament apallisat un home després d'un aldarull a la discoteca Pacha de la Pineda. La Fiscalia demana 20 anys i tres mesos de presó per als 2 policies i set i mig pel cap del cos per encobrir el cas.

L'Espluga de Francolí obre una quarentena d'expedients per multar els qui llencen malament la brossa. Les multes poden arribar als 900 euros. Les infraccions s'han detectat gràcies a les càmeres de videovigilància situades a la deixalleria.

I en esports, el Nàstic és l'equip menys golejat en la història de la Primera Federació durant les 6 primeres jornades. Els homes de Dani Vidal només han encaixat un gol en sis partits, un fet que explica en bona part que l'equip sigui líder de la categoria.

 

Programes més recents a TAC12