Notícies 12. Edició migdia. 27/09/2023

L'alcade de Tarragona, Rubén Viñuales, avisa. La situació econòmica que s'ha trobat a l'ajuntament no és bona i això pot afectar als impostos i al pressupost per l'any vinent. Ho ha dit en el balanç dels 100 dies al capdavant del consistori.

Acord entre l'Ajuntament de Montblanc i la Diputació de Tarragona per acabar amb el deute de 700.000 euros que arrossega el consistori amb l'ens supramunicipal. L'anterior govern ho havia denunciat als jutjats però ara el nou executiu ha retirat aquesta denúncia i ha arribat a un pacte per a condonar el deute. Un fet que l'oposició ha criticat.

Arrenca la campanya de vacunacions contra la grip i contra la covid. Els esforços se centren primer en les residències de gent gran. A partir del 16 d'octubre s'obrirà a la resta de grups de risc.

Neix la Plataforma Zero Pèl·lets per reduir els microplàstics que provenen de la indústria i que fan cap, per exemple, a les platges. La formen institucions  i empreses com la Generalitat, la Diputació, el Port i l'Associació Empresarial Química de Tarragona.

El Festival de Curtmetratges de Vila-seca bat rècord de participants amb més d'un miler de curts presentats. La vuitena edició del FICVI se celebrarà del 13 al 22 d'octubre. Una vintena dels curts que s'hi veuran han estat preseleccionats pels Goya.

 

 

 

 

Programes més recents a TAC12