Notícies 12. Edició vespre. 15/09/2023

Tarragona mira al cel en el dia en què comença la Festa Major de la Ciutat amb la tradicional crida i l'homenatge al perpetuador, Salvador Fà, una figura imprescindible per entendre la recuperació i el creixement del seguici.

L'ajuntament de Tarragona sabrà dilluns si alguna empresa s'ha interessat per explotar el contracte de la brossa. És quan acaba el termini per presentar ofertes. Avui el ple ha aprovat una moció d'Esquerra per controlar els abocaments il·legals.

Comencen els treballs per restaurar el campanar de Valls i solucionar els problemes estructurals que pateix. L'obra està pressupostada en 700.000 euros.

Altafulla fa canvis en la circulació a l'entorn de l'escola El roquisar per formentar que la gent vagi a peu o en bicicleta. També s'han fet modificacions en els accessos de l'altre escola del municipi, la Portalada.

I en esports, el Nàstic es desplaça al camp del Teruel on fa gairebé un any i mig que ningú hi guanya. Els grana però arriben en ratxa i com a colíders de la classificació.

Programes més recents a TAC12