La setmana. 09/09/2023

Setmana d'inici de curs per a gairebé 90.000 alumnes del Camp de Tarragona. Són menys que el curs passat, sobretot a educació infantil. En canvi, hi ha més alumnes de Batxillerat i cicles formatius. També hi ha més professors.

L'altre titular de la setmana passa per l'obertura del Museu Casteller de Catalunya a Valls.cridat  convertir-se en el nou centre de referència per als amants dels castells. De seguida els mostrem tot el que hi podran trobar si s'acosten fins aquí.

Reunió a Barcelona entre l’alcalde de Tarrgona i el president de la Generalitat. Damunt la taula dos temes importants, com el pla urbanístic i la ciutat judicial. Les dues coses, Biel Roquet, trigaran més del previst.

La llevantada torna a deixar sense sorra la platja d'Altafulla. El temporal obliga a tancar les terrasses que hi ha sobre l'arena. Des de l'ajuntament es descarta fer cap aportació per les dates en què ens trobem, a finals d'estiu, i perquè podrien arribar nous temporals.

Coneixerem tota la programació de la festa major de Santa Tecla de Tarragona i estarem als actes més destacats de les festes a Montblanc i a Torredembarra.

Programes més recents a TAC12