El regidor d'Urbanisme de Montblanc, Joan Casellas, dimiteix per motius personals

El regidor d'Urbanisme i d'Ensenyament de Montblanc, Joan Casellas, ha presentat la seva dimissió per motius personals i professionals. Ho fa a 8 mesos de les eleccions municipals. Deixarà el càrrec la setmana vinent.

Joan Casellas deixarà el càrrec de regidor de l'Ajuntament de Montblanc al plenari del proper 19 de setembre. Casellas, que ara ocupava les carteres d'urbanisme i medi ambient, ha decidit plegar per motius personals i professionals.

Ha estat regidor de l'Ajuntament les dues darreres legislatures, amb Agrupament Catalanista de Montblanc, i entre altres projectes, ha engegat els horts socials, s'ha ocupat de la recuperació del camí del Francolí o ha va aconseguir la cessió d'un local per crear el centre de dia d'Aprodisca.

L'alcalde, Josep Andreu, ha lamentat la seva marxa, però ha acceptat la seva renúnica.

Santi Porta, el número 9 a la llista d'Agrupament, és qui entrarà ara com a regidor a l'equip de govern, fins al final de la legislatura. Encara no està decidit si es farà una remodelació del cartipàs municipals o si Porta assumirà les regidories que ara tenia Joan Casellas.