Montblanc negocia amb el càmping l'ús públic de la nova piscina coberta

El càmping de Montblanc ja ha acabat les obres de la coberta de la piscina que va estrenar l'estiu passat. Aquesta nova estructura retràctil, que es va acabar per Sant Joan, permetrà tancar la piscina i utilitzar-la també en temporada baixa. A més, el càmping i l'ajuntament estan treballant per signar un conveni per tal que la gent de Montblanc i la Conca de Barberà la pugui utilitzar durant l'hivern.

El conveni encara no s'ha signat, però la voluntat de les dues parts és arribar a un acord el més aviat possible, i que quan acabi aquesta temporada d'estiu ja es pugui utilitzar com a piscina coberta. La voluntat del consistori és que quan acabi la temporada d'estiu de la piscina municipal, es pugui utilitzar la piscina coberta, a excepció dels mesos en que el càmping tanca per millorar les instal·lacions de cara a la propera temporada. 

La nova piscina es va estrenar l'estiu passat, i és ja un dels grans atractius del càmping, que ara es troba a ple rendiment. De fet. les seves instal·lacions acullen els mesos d'estiu a més de 3.500 persones.