La Pastoreta, últim obstacle del CF Montblanc per pujar a Segona Catalana

Ha acabat com a segon classificat la Tercera Catalana i disputarà la fase d'ascens davant els reusencs. El CF Montblanc vol fer història i pujar per primer cop. L'equip arriba bé a l'eliminatòria després d'una notable ratxa des de l'arribada del nou tècnic.

Des que Albert Pérez és el màxim responsable de la banqueta, el Montblanc suma 11 victòries 2 empats i 2 derrotes. D'allunyar-se el playoff a 6 punts, a quedar tan sols per darrere del campió El Catllar. La jove plantilla ha canviat de cara.

La promoció va aconseguir-se en l'última jornada i després de la victòria a casa que va neutralitzar el triomf de l'immediat perseguidor, l'Atlètic Valls. Ara toca pensar en La Pastoreta, segon de l'altre grup del Camp de Tarragona. L'anada es jugarà dissabte a Reus a partir de dos quarts de set de la tarda.

Aquest camp ja espera la tornada i l'opció de debutar a Segona Catalana, una categoria amb pocs anys d'existència. Els de la capital de la Conca de Barberà no militen a l'antic equivalent, la Primera Territorial, des de principis de segle.