Les obres del Logis Montblanc s'iniciaran a mitjan octubre

Les màquines entraran a treballar al polígon LOGIS Montblanc a partir del 15 d'octubre. Seran els primers moviments del que ha de ser, en un futur, una àrea d'unes 40 hectàrees destinades a activitat logística i industrial. El que començarà d'aquí a un parell de setmanes són les obres d'urbanització de la primera fase. Aquest sector, que és el més pròxim a l'entrada de l'autopista AP-2, és el que hauria d'ocupar el grup Bon Preu.

L'empresa pública de la Generalitat, CIMALSA, va adjudicar la urbanització del LOGIS Montblanc per 9 milions d'euros més IVA a la Unió Temporal d'Empreses GICSA i EIFFAGE. Les actuacions haurien d'haver començat fa uns mesos, però el contracte va quedar congelat per un recurs que després es va desestimar. A partir d'ara, els guanyadors del concurs disposaran de 17 mesos per donar forma als solars, construir els accessos, els vials i les rotondes interiors. De fet, unes setmanes enrere ja van començar els treballs previs que van consistir, principalment, en tasques de marcatge. 

El LOGIS Montblanc, quan estigui 100% completat, disposarà d'unes 37 hectàrees d'espai logístic industrial, 13 de zona verda i 40.000 metres quadrats reservats per equipaments. És en aquest darrer àmbit on l'anterior equip de govern projectava una nova zona d'oci, un plantejament que, a hores d'ara, el nou executiu local no contempla.