×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 357

El caricaturista Joan Vizcarra pregonarà des del balcó de l'ajuntament

El caricaturista montblanquí Joan Vizcarra farà el pregó de la Festa Major de Montblanc, que enguany, per primera vegada, es farà des del balcó de l'Ajuntament. La voluntat és obrir l'acte a la ciutadania. Un pregó que promet sorpreses.

Serà el dia 1 de setembre, just el cap de setmana abans dels dies grans de la festa major de Montblanc, que serà del 7 a l'11 de setembre. Enguany els caps de cartell musicals seran els concerts de Figa Flawas, Julieta i Triquell, que actuaran la nit del 10 de setembre.

Del programa d'actes destaca també el Beu les Bèsties, la trobada de Gitanes o la recoronació de l'Àliga de Montblanc. També la segona edició del festival Merlet de músics de Montblanc i la Conca. El nou regidor destaca que bona part de la programació ja estava feta, i confien poder introduir canvis de cara a l'any vinent.

El Ball de Bastons protagonitza enguany el cartell i la imatge gràfica de la festa, obra del dissenyador Isaac Ballesté. El color blau i vermell dels bastoners impregna el programa d'actes que inclou també teatre, actes per als més petits i competicions esportives.