Comencen les obres de renovació de set carrers de l'Espluga amb el superàvit del 2016

Aquesta setmana han començat a l'Espluga les obres de millora de 7 carrers del municipi, una actuació que el consistori executa amb part del superàvit del 2016 i que canviarà lleugerament la imatge d'alguns d'aquests carrers.

L'inici de les obres de remodelació de diversos carrers de l'Espluga ja és visible en molts punts del municipi i així serà, com a màxim, al llarg dels pròxims 8 mesos. Es tracta doncs d'una actuació important al municipi, xifrada en 325.000 euros. D'una banda, s'arreglen els carrers Còrdova, Sortetes, Mn. Cinto Verdaguer, Tarragona i Àngel Guimerà, tots ells són adjacents al Lluís Carulla, el carrer prinicpal del municipi.

A més a més, també es millora el carrer Clos de Callau i el Milmanda. L'actuació consisteix en la renovació de les canonades d'aigua, la pavimentació que passarà a ser d'asfalt i la renovació de les actuals voreres, fet que canviarà la imatge d'alguns d'aquests espais. L'Ajuntament ja va efectuar una actuació semblant l'any passat en altres carrers del municipi i, ara, la rebaixa de la quantitat final que s'inverteix en aquesta obra, permetrà al consistori millorar a curt termini altres carrers de la vila.