David Martí, exregidor de l'Espluga, carrega contra Junts

L'exregidor de Turisme de l'Espluga de Francolí de Turisme de l'Espluga de Francolí ha carregat sense pèls a la llengua contra Junts per l'Espluga, a qui culpabilitza d'haver orquestrat un linxament contra la seva figura: "Un partit com Junts que defensa gent condemnada per corrupció té molt poc nivell moral per jutjar-me i organitzar un linxament contra mi", ha condemnat. 

Martí va dimitir després que Junts per l'Espluga denunciés l'actitud del ja exregidor en una festa al municipi. A través d'un comunicat, el partit explicava que el regidor havia manipulat els aparells del DJ per abaixar el volum i s'havia mostrat agressiu amb els assistents i l'organització. David Martí assegura que això és fals i denuncia una resposta del públic agressiva cap a la seva persona perquè la festa va finalitzar a la una, fet aliè a les seves competències. El regidor sortint sí reconeix i demana disculpes per haver amenaçat al DJ, qui és membre de la llista de Junts per l'Espluga, amb no tornar a punxar al municipi després dels fets. Martí creu que tot s'ha magnificat.

L'Ajuntament ha previst un ple extraordinari per inicis de setembre on es farà efectiva la renúncia. Encara queda per confirmar qui serà el regidor que substituirà David Martí, tot i que per llista es tractaria de Mar Gili, presidenta de l'Associació de Gegants, Grallers i Nans de l'Espluga de Francolí.