Una nova línia de trens regionals unirà Salou i Barcelona

La nova línia R-17 unirà l'estació de Salou-Port Aventura i Barcelona un cop entri en funcionament el Corredor Mediterrani. Aquest és el compromís de la Generalitat amb la capital de la Costa Daurada per a que el municipi no perdi connectivitat amb la pèruda de la principal estació del municipi

I un altre tema ja recurrent als darrers plenaris salouencs ha estat el futur ferroviari del municipi un cop entri en funcionament el Corredor Mediterrani. En aquest sentit, l'alcalde Pere Granados ha anunciat una novetat, el compromís de la Generalitat de crear una nova línies de trens regionals, la R-17, que unirà l'estació de Salou-Port Aventura, principi i final d'aquesta futura línia, amb Barcelona. Un compromís sorgit de la reunió que aquest dilluns van tenir el consistori salouenc amb representants del govern català.
L'alcalde salouenc, a més, ha manifestat la voluntat de la generalitat de crear un servei de trens llançadora des de Salou a Tarragona per a connectar el municipi amb el futur Corredor

Granados ha fet aquest anunci arran d'una moció presentada pel grup municipal de Ciutadans en que es demanava una creació d'un Pla Alternatiu de Transport per a afrontar el servei ferroviari que quedarà un cop inaugurat el nou corredor. La formació creu que Salou no està preparat per a fer-hi front en els propers mesos.

Una moció que ha estat rebutjada pels vots de l'equip de govern i Esquerra i que ha rebut fortes crítiques per part de l'alcalde, que ha retret a Ciutadans que no faci res al Congrés per a pressionar al govern central per trobar una solució als problemes ferroviaris del territori.