BANNER_OK_ESPORTS.PNG

Notícies

Tarragona

El Voleibol Sant Pere i Sant Pau, a un pas de l'ascens

26 abril 2024
CV Utrera 1 - 3 Voleibol SPiSP. Els cooperativistes jugaran la semifinal de la fase d'ascens. Si guanyen, pujaran a Superlliga. El duel on es decidirà tot, dissabte a les 17:30 h.
Tarragona

Al camp del millor local a certificar el play-off

26 abril 2024
El Nàstic visita la Cultural Leonesa diumenge a les 12:00 h. Si el conjunt de Dani Vidal suma els tres punts, serà virtualment equip de promoció d'ascens. Els lleonesos no perden al seu camp des del 17 de setembre.
Tarragona

El Juvenil 'A' del Nàstic, a un pas de tornar a Divisió d'Honor

26 abril 2024
Els grana en tindrien prou amb un empat davant el Sabadell 'B'. El partit es disputarà dissabte a les 12:45 h a la nova Ciutat Esportiva de l'Anella Mediterrània. Parlem amb els tècnics de l'equip.
Valls

La UE Valls visita el camp del segon amb moltes baixes

26 abril 2024
Diumenge a les 12:30 h, Sabadell B - UE Valls. El conjunt de Manel Cazorla viatja sense Sergi Folch ni el porter Jose. Tampoc hi serà Ramon Nicolau. El Sabadell vol continuar en posicions d'ascens directe i el Valls seguir amb opcions de promoció.
Tarragona

El Voleibol Sant Pere i Sant Pau comença la fase d'ascens amb derrota

26 abril 2024
Voleibol SPiSP 2 - 3 Textil Santanderina. Els de Vlado Stevovski han estat a punt de sorprendre un dels favorits. Tot i la derrota, els cooperativistes encara poden passar a semifinals, ho faran si guanyen al CV Utrera.
Tarragona

El Voleibol Sant Pere i Sant Pau, preparat per a la fase d'ascens

25 abril 2024
Els tarragonins ja ha aterrat a Galícia, on aquest divendres debuten a la fase d'ascens a Superlliga. Ho han fet amb tota la plantilla al complet. El conjunt de Vlado Stevovski afronta la competició amb la màxima il·lusió.
Valls

Tornen les 3 hores de resistència en BTT a Valls, ara a l'estiu

25 abril 2024
La competició se celebrarà el 15 de juny al Fornàs en un circuit tancat a partir de les sis de la tarda. Ja es poden fer les inscripcions.
Vila-Seca

El Campionat d'Espanya Juvenil d'Hoquei es jugarà a Vila-seca

24 abril 2024
Serà del 17 al 19 de maig amb 20 partits, i enfrontarà 8 equips, entre els quals 2 de catalans. És la primera vegada que el club vila-secà organitza un campionat regular estatal, el tercer a la demarcació.
Tarragona

Guanyar a León posarà el Nàstic a un punt de lligar el play-off

23 abril 2024
La classificació no seria matemàtica, però sí virtual. Una derrota, en canvi, obriria totes les possibilitats per a la Cultural.
Camp de Tarragona

Adolfo Baines deixa la Pobla de Mafumet a quatre jornades del final

23 abril 2024
Deixa l'equip en molt mala situació al grup 5 de Tercera Federació, després de quatre derrotes seguides i a només tres punts de les places de descens.
Valls

La UE Valls recorre la vermella a Sergi Folch

23 abril 2024
El davanter va ser expulsat un cop acabat el partit contra el Palamós. El col·legiat no va assenyalar penal per mans dels visitants en l'última jugada.

Programes

Dorsal 12

La tertúlia del Dorsal 12. Cap. 498

22 abril 2024
La Tertúlia del Dorsal 12 analitza aquesta setmana el partit del Nàstic contra el Celta Fortuna amb les imatges més destacades i les veus dels protagonistes. Exjugadors, entrenadors, periodistes o socis i seguidors reflexionen sobre el joc i la situació de…
Dorsal 12

La tertúlia del Dorsal 12. Cap. 497

15 abril 2024
La Tertúlia del Dorsal 12 analitza aquesta setmana el partit del Nàstic contra Sociedad Deportiva Tarazona amb les imatges més destacades i les veus dels protagonistes. Exjugadors, entrenadors, periodistes o socis i seguidors reflexionen sobre el joc i la…
Dorsal 12

La tertúlia del Dorsal 12. Cap. 496

08 abril 2024
La Tertúlia del Dorsal 12 analitza aquesta setmana el partit del Nàstic contra el Fuenlabrada amb les imatges més destacades i les veus dels protagonistes. Exjugadors, entrenadors, periodistes o socis i seguidors reflexionen sobre el joc i la situació de…
Dorsal 12

La tertúlia del Dorsal 12. Cap. 495

25 Març 2024
La Tertúlia del Dorsal 12 analitza aquesta setmana el partit del Nàstic contra els Unionistas de Salamanca amb les imatges més destacades i les veus dels protagonistes. Exjugadors, entrenadors, periodistes o socis i seguidors reflexionen sobre el joc i la…

0
0
0
s2sdefault