Borrell (PSC): "Perquè el perdó sigui efectiu hi ha d'haver penediment"

 

I a Salou el PSC també hi va fer parada. L’exministre socialista Josep Borrell va parlar sobre l’indult que Miquel Iceta ha plantejat durant la campanya. Per Borrell la principal prioritat es que ara no hi torni un govern independentista i poder retornar les institucions i la normalitat a Catalunya.

Miquel Iceta va parlar en campanya sobre indultar, en cas que siguin condemnats, els membres del govern de Puigdemont. L’exministre socialista Josep Borrell en un acte a Salou va dir que Iceta és massa bona persona i considera que l’indult no hauria de ser una de les primeres opcions que estigués damunt la taula.
Borrell va aplaudir a Rajoy perquè segons ell ha aplicat un 155 de mínims, però en canvi va criticar al PP per com va actuar l’1-O. Borrell assegura que l’únic partit que pot garantir una negociació i entesa dins la legalitat amb totes les parts és el PSC a través de Miquel Iceta. És per això que pels socialistes aquestes són unes eleccions especials.
Pels socialistes cal tornar a posar al centre del debat els problemes socioeconòmics i la corrupció que viu el país i es venen com l’única opció actual que és capaç de retornar el catalanisme que no discrimina a ningú a les institucions catalanes.

Programes més recents a TAC12