Rajoy assegura que tornarà a aplicar el 155 si algú se salta la llei

 

El Partit Popular també va fer aquest cap de setmana a Salou el seu míting central a Tarragona on hi va assistir el president del Govern Espanyol, Mariano Rajoy. Els populars van defensar l’aplicació de l’article 155 i asseguren que són l’únic partit que pot garantir la tranquil·litat i normalitat a Catalunya.

Demostració de força del PP en un acte on hi van assistir diversos barons del partit i el mateix president del govern espanyol Mariano Rajoy. El president va assegurar que gràcies al PP i a l’article 155 la normalitat i la legalitat havia retornat a Catalunya i va fer un avís a tots els partits que es vulguin diu tornar-se saltar la llei perquè tornarà aplicar el 155.

 Precisament Xavier García Albiol va elogiar la figura de Rajoy per haver aplicar aquest article, per Albiol el 155 només ha deixat efectes positius a Catalunya i ha aportat optimisme i esperança. Per la seva banda el cap de llista del PP a la demarcació va recordar la potència econòmica que té el nostra territori. Fernàndez va assegurar que a través dels populars es podia donar un impuls a grans projectes com Hard Rock, LOGIS Penedès o els Jocs Mediterranis i que que podrien aportar 15 mil llocs de treball que fan falta a la demarcació. 

Fora del Teatre Auditori de Salou uns 200 independentistes es van concentrar per protestar per la presència de Rajoy i també van demanar la llibertat dels presos.

Programes més recents a TAC12