L'Aeroport empitjora les seves dades respecte al juliol de l'any passat

L’aeroport de casa nostra és l’únic de tot Catalunya que va registrar durant el juliol menys passatgers que durant el mateix mes de l’any passat. En concret, al juliol van passar per l’aeròdrom prop de 195.000 passatgers, el que suposa un 1% MENYS que fa un any. Es tracta d’una davallada en un mes turístic que contrasta amb el comportament de la resta d’aeroports catalans, ja que durant el juliol han crescut.

 

Pel de Barcelona-el Prat han passat un 2,5% més de viatgers que fa un any i pel de Girona-Costa Brava, un 2,3%. Un juliol, per tant, amb un comportament negatiu pel que fa a viatgers a l’aeroport de les nostres comarques i això tot i que es va realitzar més operacions, un 2% més, que al juliol de l’any passat. En van ser concretament 2.200.

 

En canvi, si analitzem els viatgers que han passat per l’aeròdrom durant tot l’any, entre gener i juliol, són més que durant els primers set mesos de l’any passat. En concret, durant el 2018 l’aeroport ha registrat poc més de 576.000 viatgers, un 3% més que durant l’any anterior.