IKEA implanta a Constantí un punt de recollida pels clients

 

IKEA ha començat la implantació a Constantí d'un punt de recollida de les compres fetes per internet o en botiga física, pels clients de les comarques de Tarragona. S'està instal·lant al punt d'atenció de la nau logística que l'empresa Sama té al polígon constantinenc, on en paral·lel s'està tramitant un futur pla parcial per la implantació de més multinacionals logístiques.

L'empresa de logística Sama, instal·lada al polígon industrial de Constantí, a tocar de l'aeroport, ha estat la seu escollida per Ikea per implantar al Camp de Tarragona el seu punt de recollida Click&Collect. A partir de la setmana vinent ja de forma oficial, ara en fase de proves, els clients que comprin productes d'Ikea a través de la botiga on line, o que els adquireixin als establiments físics d'Ikea i no els puguin transportar, podran recollir-los al nou punt d'atenció i recollida que la multinacional sueca ha decidit tirar endavant. Entre d'altres beneficis hi haurà una reducció del preu del servei de transport. De fet, Sama Group ja és el responsable des de fa anys de la distribució a les comarques de Tarragona de les compres que els clients demanen que els portin a casa. Una notícia que consolida un cop més l'aposta per les empreses de logística al polígon de Constantí.

Per garantir la contractació entre els aturats locals, l'Ajuntament de Constantí subvenciona les empreses amb 3.000 euros per treballador a l'atur del municipi contractat com a mínim durant 12 mesos. Sama Group es troba al carrer Alemanya del polígon industrial constantinenc, un dels vials estratègics per la instal·lació d'empreses logístiques. Molt a prop es desenvoluparà el nou pla parcial, aprovat al Ple Municipal i pendent del vist-i-plau d'Urbanisme, que suposarà l'arribada de més multinacionals logístiques a Constantí, tot i que encarà no s'ha fet públic quines seran.