Inici ple de ritme de la segona ruta DTapes de Constantí

 

Els veïns de Constantí van inaugurar divendres la ruta DTapes que per segon consecutiu recorre els bars del municipi. Fins a finals del mes de maig es podran tastar les 9 propostes gastronòmiques que ja s'han pogut tastar aquest cap de setmana. 

Un ruta que comença quan la txaranga BandTocats entra a la Pizzeria La Raval. És el ritual que des de l'any passat marca el ritme d'aquesta proposta gastronòmica que té l'objectiu de dinamitzar el teixit comercial de Constantí. 

La Ruta DTapes de Constantí va ser un èxit en la seva estrena l'any passat i per això el Bar Frankfurt del complex Centcelles ha decidit sumar-s'hi, davant l'expectació de clients i veïns del barri, en veure arribar la txaranga, mentre a l'interior alguns ja proven la seva proposta de tapa.

En total fins a 9 bars de Constantí participen a la iniciativa. Si els clients proven almenys 6 de les tapes que ofereixen poden votar la seva preferida i entrar al sorteig de vals de compra als comerços de la Unió de Botiguers. Les tapes es podran tornar a provar del 25 al 27 de maig.