Constantí dóna la benvinguda als Jocs Mediterranis

Queden 60 dies per a la celebració de Tarragona 2018 i les diverses seus ja fan també el seu particular compte enrere. Un d'aquest municipis és Constantí, que acollirà les proves d'halterofilia i que aquest cap de setmana ha avançat l'inici dels Jocs Mediterranis...

La plaça de les Escoles Velles de Constantí va ser l’escenari de la festa de benvinguda als Jocs Mediterranis. Les entitats esportives i culturals del municipi van preparar un espectacle de teatre, música i dansa, per celebrar que falten només dos mesos per la inauguració Jocs.

Amb la col•laboració del Club Pati Constantí i el Club de Gimnàstica Estètica, l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A va preparar un viatge pels tres continents banyats pel mar Mediterrani. Un espectacle inèdit dirigit per Marc Cardó i amb l’acompanyament, a la banda sonora, de l’Escola Municipal de Música Rafel Gispert Recasens.

Aquest és el primer acte cultural d’una programació extensa amb motiu dels Jocs Mediterranis al municipi, amb la qual, la peça patrimonial de Centcelles jugarà un paper important, per connectar l’actual cita mediterrània amb els esports i competicions a l’antiguitat clàssica. Tot amb l’objectiu d’implicar les entitats culturals de Constantí i fer que la població se senti partícip.

Aquesta festa de benvinguda s’emmarca dins del cicle d’activitats ‘Fes cultura, fes salut 2018’. Un conjunt d’actes que pretén estendre hàbits de vida saludables als més joves i que comprendrà una vintena d’actes més, fins el 20 de maig.