Mashiopack invertirà sis milions al polígon de Constantí per ampliar la producció

El polígon de Constantí ja té la primera gran inversió del 2024. Es tracta dels sis milions d'euros que dedicarà Mashiopack a ampliar la seva fàbrica al municipi.  L'empresa italiana fabrica contenidors per al transport de líquids per a sectors com l'alimentari o el químic i va aterrar al polígon constantinenc fa més d'una dècada.

El consistori celebra que la tendència positiva dels darrers anys i que el sector empresarial continuï apostant pel municipi.

mashipack.jpg

La inversió permetrà Mashiopack duplicar la seva capacitat productiva amb millores de disseny i contractar fins a una trentena de persones quan la nova línia arribi a la plena ocupació, en els pròxims quatre anys. Des de l'Ajuntament, esperen que la companyia italiana aprofiti les bonificacions que ofereix el consistori per fomentar la contractació de persones aturades del municipi.

Aquest projecte de creixement i millora de Mashiopack ha comptat amb un ajut de 200.000 euros de l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat.