El quiosc de l'Avinguda Onze de Setembre de Constantí desapareixerà

Tot i les crítiques de part de l'oposició, així ho va dictar el ple municipal amb les úniques abstencions d'Iniciativa i Unió Per Constantí. La intenció és obrir-ne un de nou a un altre punt de la localitat. D'altra banda el vot de qualitat de l'alcalde de frenar dues mocions de rebuig a la judicialització de la política catalana per part de l'Estat i pels fets de l'1 d'octubre.

El conegut quiosc del tram inicial de l'Avinguda Onze de Setembre serà història. Apunten els serveis tècnics que no respecta la normativa vigent. A més, el pla de millora del mateix carrer i els seus voltants, que s'engegarà després de la celebració dels Jocs, tampoc contempla cap punt de venda d'aquest tipus.

Crítiques, però, des d'Esquerra, PDeCat i Iniciativa perquè consideren que no era necessari debatre al ple la revocació d'aquesta llicència quan al seu dia ja es va aprovar el projecte d'adequació de la mateixa avinguda; creuen que només es busca la complicitat de la resta de grups quan convé a l'equip de govern. També demanen solucions per a la família que gestiona el negoci del quiosc. Units per Constantí va optar per l'abstenció i el PP va votar favorablement.

D'altra banda, el vot en contra de l'alcalde va desempatar i evitar que prosperessin les mocions conjuntes d'Esquerra, PDeCat i Iniciativa de refús a la judicialització de la política catalana i dels incidents de l'1 d'octubre. Amb la negativa del PP i l'abstenció d'Units per Constantí, els socialistes van acusar els defensors de la moció de no comptar amb ells per treballar una possible proposta conjunta. Aquesta moció contemplava també la instal·lació d'una placa commemorativa a l'Institut Coknstantí, col·legi electoral durant la jornada del referèndum.