El passeig Jaume I concentra l'afició per la punta de coixí

20 Mai 2024
El Grup de Dones de Salou va organitzar aquest diumenge una nova edició de la Trobada de Puntaires, on desenes d'aficionades a aquest art tèxtil van exhibir la seva tasca tot atraient l'atenció dels qui transitaven pel passeig.
Salou

La conversa, la manera de trencar amb el poc ús del català a Salou

17 Mai 2024
L'Institut Jaume I planteja unes sessions amb una filòloga en les quals els estudiants troben un espai segur per parlar-lo sense vergonya.
Salou

Salou habilitarà un espai per a gossos a la platja de Ponent

15 Mai 2024
Aquesta zona se situarà just a la sortida del barranc de Barenys i tindrà 46 metres d’ample per 38 metres de fons. L’espai delimitat ocuparà una superfície de més de 1.700 metres quadrats.
Salou

La Costa Daurada és la zona de Catalunya on hi ha més compravenda d'habitatges

13 Mai 2024
Hi ha un miler més de transaccions trimestrals que abans de la pandèmia. Se’n xifren unes 3.500 per trimestre, de les 20.000 que es realitzen a Catalunya, segons dades de l'Associació de Promotors de Catalunya.
Salou

Salou acollirà el primer Campus d'Handbol Enric Masip

08 Mai 2024
Aquest es desenvoluparà de l'1 al 6 de juliol i està destinat a infants i joves d'entre 8 i 17 anys.
Salou

Salou no tindrà cap platja amb bandera blava aquest estiu

07 Mai 2024
En total, la demarcació de Tarragona comptarà amb 18 banderes blaves, entre les quals quatre a Tarragona, dues a Torredembarra, una per la platja de La Pineda i una altra per la d'Altafulla.
Salou

8 investigats a Salou per vendre productes falsificats

07 Mai 2024
El dispositiu especial contra la venda de productes falsificats s'ha concentrat majoritàriament a l'avinguda del Principat d'Andorra, a tocar de la Font Lluminosa, i ha intervingut 3.000 productes per valor de 400.000 euros.
Salou

Feijóo carrega contra la política de pactes del PSC

06 Mai 2024
El líder del PP critica el acords dels socialistes amb formacions independentistes a diferents administracions i municipis. Ho ha fet en un míting des de Salou.
Salou

El Sabor Salou atreu milers de visitants

06 Mai 2024
El passeig Jaume I s’ha omplert d’una oferta gastronòmica i festiva. La mostra ha reunit desenes de negocis de restauració de la capital de la Costa Daurada. La cita també ha comptat amb activitats de divulgació i música en directe.
Salou

Els fets delictius es redueixen un 10% a Salou

03 Mai 2024
L'equip de govern ha insistit en la necessitat de dotar el municipi de més Mossos, ja no només durant l'època estival sinó fer-ho durant tot l'any.
Salou

Mercadona renuncia a l'establiment del Mercat de Salou

24 abril 2024
La firma valenciana ha renunciat a la concessió després que el projecte hagi estat paralitzat set anys a causa d'un contenciós presentat pels paradistes del Mercat. Govern i paradistes coincideixen en la necessitat d'engegar un projecte més adaptat.
Salou

Només dues guinguetes quedaran buides a Salou

24 abril 2024
Havien d'estar situades a la platja de Ponent, però no s'ha pogut adjudicar. El govern salouenc formalitzarà quatre adjudicacions més a la mateixa platja aquest dijous.
Salou

Salou, al costat dels escriptors locals

23 abril 2024
L'Associació d'Escriptors de Salou Hora Marítima, constituïda legalment fa poc més d'un mes, s'exhibeix aquest dimarts entre la mostra de paradetes de llibres i roses de la plaça de la Pau.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

El territori commemora el Dia Contra la Violència Masclista

23 Novembre 2018
Alguns ajuntaments del Camp de Tarragona han commemorat el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones que serà aquest diumenge. En tots els llocs s’ha llegit el manifest i a Tarragona a banda, s’ha presentat la nova guia de protocol…
0
0
0
s2sdefault