Tarragona comprarà sis autobusos híbrids amb el romanent

20 Mai 2024
L'Ajuntament eixuga del tot el romanent de tresoreria de l'any passat i ho fa destinant-lo gairebé íntegramenta l'EMT. 1,8 milions d'euros seran per comprar mitja dotzena de nous vehicles.
Tarragona

L'Institut Sant Pere i Sant Pau culmina la celebració dels 25 anys

20 Mai 2024
L’acte, amb xaranga i paella popular, va servir per tancar una programació que ha durat tot el curs amb diverses accions per recordar la història d’aquest institut que va marcar un abans i un després al barri tarragoní.
Tarragona

Flors i emoció per la Verge del Rocío

20 Mai 2024
L'Associació Cultural i Folklòrica Andalusa de Tarragona va celebrar aquest cap de setmana una nova edició de la romeria des del Serrallo fins al Llorito on han fet estada.
Tarragona

Un Nàstic imponent

20 Mai 2024
Barça Atlètic 1-2 Nàstic. Davant més de 1.000 aficionats tarragonins, els grana firmen un dels millors partits de la temporada per situar-se segons. Alan Godoy ha repetit com a golejador en un duel coral dels de Dani Vidal. Marc Fernández també s'ha retrobat…
Tarragona

El circuit de bàsquet 3x3 de la Federació Catalana arrenca a Tarragona

20 Mai 2024
L'Anella Mediterània va acollir la primera parada de la setena edició que farà parada a deu ciutats. A Tarragona van competir més de 400 jugadors.
Tarragona

El Banc d'Espanya reobre vint anys després

17 Mai 2024
Ho fa puntualment amb una exposició del Mèdol. Fins al 16 de juny, l'edifici de la Rambla Nova acull una mostra reivindicativa en què l’activista Estela Castro denuncia el patiment dels animals en captivitat.
Tarragona

Les famílies de la Llar d'Infants El Ninot diuen prou i exigeixen millores

17 Mai 2024
Reivindiquen que a l'estiu, al centre, es faci el mateix horari que en altres llars municipals, que en el seu cas és més reduït. Aquesta problemàtica no és l'única.
Tarragona

El nostre menjar s'assembla al dels romans?

17 Mai 2024
El Convivium, la jornada gastronòmica de Tarraco Viva que se celebra a l'Amfiteatre, va tornar a ser tot un èxit de participació.
Tarragona

Tarragona crida a combatre l'odi per motiu d'orientació sexual

17 Mai 2024
L'Ajuntament ha estat l'escenari de la lectura del manifest del Dia Internacional contra la l'LGTBIfòbia, l'acte central de la programació del consistori tarragoní aquesta setmana.
Tarragona

Marea grana per assaltar la segona posició

17 Mai 2024
Dissabte a les 19 h de la tarda el Nàstic juga al Johan Cruyff contra el Barça B. Si els de Dani Vidal guanyen, se situaran segons. Viatjaran més de 1.000 aficionats grana.
Tarragona

Rècord d'Espanya per a Carles Coll

17 Mai 2024
El nedador tarragoní ha batut el rècord dels 100 metres braça en piscina llarga. La marca tenia quinze anys.
Tarragona

El Nàutic de Tarragona aposta per la competició internacional de vela

17 Mai 2024
Ho fa gràcies a la presència al club tarragoní dels regatistes argentins Federico Polimeni i Pablo Völker. Els dos participaran en el Mundial de la categoria F-18 que es disputarà a la Costa Brava amb opcions clares de triomf.
Tarragona

La Muntanyeta canviarà per complet el taller ocupacional

16 Mai 2024
L'espai serà enderrocat. Fins ara donava servei a una trentena de persones amb discapacitat intel·lectual per millorar la seva inserció social i laboral. En el seu lloc s'hi construiran unes noves instal·lacions.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Cossetània presenta una trentena de títols amb regust tarragoní per Sant Jordi

12 abril 2019
La llista s’estén als diferents gèneres i registres amb què treballa l’editorial vallenca: des de guies d’excursionisme fins a novel·les, amb especial rellevància enguany pels treballs de recerca, documentació i biografies.
Camp de Tarragona

Augmenten les reclamacions a l'Agència Catalana de Consum

02 abril 2019
El total és de 2.500. Entre les empreses que n’han generat més trobem les de telecomunicacions i de serveis bàsics. D’altra banda, l’Agència incideix en el volum de casos resolts a través de la mediació (un 52%).
0
0
0
s2sdefault