Jornada electoral sense incidències a Tarragona i marcada per la calor

La jornada electoral als col·legis de la demarcació de Tarragona s'ha desenvolupat des de bon matí sense incidències. Les meses s'han constituït amb normalitat, tot i que alguns dels membres explicaven que han arribat en condició de suplents, però que s'hi han acabat quedant.

Un degoteig constant de gent ha circulat pels centres de votació, com aquest de Salou, amb més d'una desena de meses.

Entre els més matiners, hi havia els caps de llista. I qui tampoc s'ha fet esperar ha estat el vot per correu. El servei de correus entregava mesa per mesa els vots corresponents, tot indicant les instruccions a seguir amb aquests sufragis. Alguns dels responsables dels col·legis han destacat amb sorpresa l'arribada d'aquest vot ja a primera hora del matí, mentre que altres han fet notar que era més nombrós que en altres cites electorals. De fet, a Catalunya més de 250.000 persones han emès el seu vot amb aquesta fórmula.

La calor també ha estat protagonista d'aquests comicis a ple estiu. Pocs col·legis disposen d'aire condicionat. En la majoria, els ventiladors, els vanos, i fins i tot les paperetes segons abans de ser introduïdes a les urnes, han estat aliats de tots aquells que s'han acostat a exercir el seu dret a vot.