Iryo unirà amb alta velocitat el Camp de Tarragona i Madrid dos cops al dia

D'aquesta manera arribava aquest migdia a l'estació del Camp de Tarragona el primer tren d'alta velocitat Frecciarossa, que serà el tipus de comboi amb què operarà durant tot aquest estiu l'empresa hispanoitaliana Iryo.

QUATRE FREQÜÈNCIES AMB MADRID

Un primer trajecte amb aturada al territori que forma part de les quatre freqüències setmanals de connexió amb Madrid. D'aquesta manera, Iryo arriba a la seva dotzena capital de l'Estat, acabant així la primera fase de la seva expansió espanyola. Els seus responsables no descarten, però augmentar les freqüències en funció de la demanda.

TRES OPERADORS I QUATRE MARQUES

Així, Yrio es converteix en el tercer operador d'alta velocitat amb presència al territori. S'uneix a les dues marques de RENFE, AVE i AVLO i a l'operador francès OUIGO. Des del govern central destaquen els avantatges de la liberalització del servei.

TARRAGONA, DESTÍ CADA COP MÉS DEMANDAT

Una arribada de més viatgers en alta velocitat que des de l'Ajuntament de Tarragona emmarquen en la coneixença cada cop més gran de la ciutat dins dels circuits turístics.

Des de l'operador també destaquen que volen anar més enllà del simple viatge entre Madrid i Tarragona i han anunciat la creació de paquets turístics específics per a la ciutat.