L'EINA d'Altafulla proposa una candidatura bicèfala per una alcaldia compartida

Una candidatura conjunta per coliderar la candidatura de l'Esquerra Independentista d'Altafulla a les properes eleccions municipals, i en cas d'accedir a l'alcaldia, compartir-la. Aquest diumenge l'EINA d'Altafulla votarà l'única proposta en unes primàries prèvies als propers comiicis, i obertes a tota la població.

El republicà Jordi Molinera, actual portaveu de l'EINA a l'Ajuntament d'Altafulla compartirà candidatura a l'alcaldia amb l'actual regidora de l'esquerra independentista Alba Muntadas, si aquest diumenge els ciutadans d'Altafulla validen la proposta en unes eleccions primàries al municipi. Els independentistes altafullencs aposten per un nou model d'alcaldia compartida, per trencar amb els lideratges individualistes.

Malgrat això, l'ordenament jurídic actual no preveu l'opció de l'alcaldia compartida, però si la delegació de competències.

La proposta haurà de rebre però la majoria de vots al procés participatiu d'aquest diumenge. La coalició d'Esquerra Republicana amb l'esquerra independentista per les eleccions municipals d'Altafulla l'ha obert no només a militants i simpatitzants sinó a tots els veïns del municipi.