Castells de vuit a la plaça del Pou

Colla Vella de Valls i Jove de Tarragona porten castells de vuit en l'estrena de la plaça del Pou d'Altafulla aquesta temporada. Completen el cartell de la diada, Xicots de Vilafranca, que planta castells de set, i la colla local, els Castellers d'Altafulla, que ataquen la gamma de sis.

Així doncs, jornada de castells de vuit en l’estrena de la temporada castellera a la plaça del Pou d’Altafulla. Colla Vella dels Xiquets de Valls i Jove de Tarragona van descarregar-hi les estructures de vuit bàsiques, 3 i 4 de 8. Els tarragonins accelerant la seva programació i els vallencs rodant castellers al tronc de les estructures.

La Jove va completar la diada amb el 3de7 amb l’agulla mentre els rosats van optar pel 9de7. Per la seva banda, la colla local, els castellers d’Altafulla, curts de preparació perquè la meteorologia no els ha acompanyat en aquest tram inicial de la temporada, impedint la celebració de diversos assajos, va apostar per la gamma de 6 amb el 3de6 amb l’agulla com a millor castell.El cartell d’aquesta diada castellera el van completar els Xicots de Vilafranca, que va plantar castells de set a la plaça del Pou.